Kreativ/konsept

Cover bilde

9

I november ifjor var jeg i studio i Oslo og tok bilder til Vana`s nye cover.
Hun hadde klare linjer på hvordan hun ville ha coveret og hvordan ting skulle se ut.
Ønsker du å høre musikken hennes, finner du henne HER på facebook :)


Nydelige Lene Høie  var assistent og Sivert Anderson har gjort makeupen :)

Inspired by Nature

10

Tror ikke jeg har lagt ut disse bildene før?
Har enda ikke greid å bestemme meg for hvilke av dem jeg liker best. De to store eller de 3 i midten..
Bildene tok jeg i samarbeid med Tonje B. Langen til en skoleoppgave vi hadde.

Inspired by nature var overskriften på oppgaven. Ganske åpen oppgave egentlig. Vi valgte beauty type bilder, hvor sminke og uttrykk skulle være innspirert av de forskjellige blomstene.

De to store var de vi tok først, men de ble litt vanlige og "typiske", så vi valgte å ta bildene på ny. De 3 i midten ble resultatet av det, og det var de vi leverte inn til slutt... Men jeg tror jeg faktisk liker de store bedre.. hm. ja. Fikk litt lite tid på slutten, så de 3 bildene kunne vært mye bedre og da greier jeg ikke å slå meg helt til ro med dem. hehe.

Modell på toppen her er Marie Langebeck.
Og modellen på bunnen er Ingrid H.
Heidi Brunborg har lagt makeupen på de store bildene. 

    Composite - Hvor våre drømmer tar oss

3

               Composite - Hvor våre drømmer tar oss
                
  (Eksamensoppgave 5)

Skap et composite bilde (sammensatt i photoshop) som beskriver hvordan drømmer tar oss til andre steder når vi sover. Fotografer en modell sovende i en stol, i ei seng eller til og med sovende på bussen, og deretter retusjer  modellen troverdig inn i et annet miljø (drømmen).

Du kan være så kreativ og artistisk som du ønsker, men modellen må skytes isolert og monteres inn i drømmen. I denne oppgaven ser vi etter god maskering, farge og- skygge balanse og størrelsesforhold. Alt som gjør et composite bilde troverdig.


Dette var den eneste oppgaven jeg ikke gjorde 2 ganger. Fikk lov å låne min niese, Hannah, som modell ;) Hun er veldig lett å ta bilder av. Har en liten anelse om at jeg kommer til å lage litt composite bilder fremover. Har et par ideer jeg har lyst å prøve ;)Under her er orginalfilene. Slik bildene ser ut før redigering.

                                       

Fotograf bosatt på sørlandet. Foto har for meg blitt en stor og viktig del av hverdagen. Det har blitt en måte å uttrykke meg på, og gleden jeg får når et spennende bilde dannes.

Jeg liker bilder som vekker tanker og følelser. Bilder med en historie bak. Jeg liker det nære, direkte og ærlige, samtidig som jeg er tiltrukket og fasinert av en "pyntet fantasiverden".Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits