Mars

2
iselinilsen

30.03.2013 kl.02:41

ÅÅ SÅ HERLIG SØTAA

Alexandra

04.04.2013 kl.17:10

Heisann!!! Veldig fin blog. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser seriøst. Mange blogere bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på bloggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like morsomt å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg la ned min egen blogg fordi jeg fikk så mye mobbe komentarer, men jeg håper at du ikke skal gjøre det samme om du får traksserende kommentarer fordi da vinner idiotene. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konk jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energi drike i et år. Det er veldig bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Monster - jeg drikker det hele tiden! Haha. Men kanskje du har mer flaks enn meg?! :-) Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en bra dag!!!
Fotograf bosatt på sørlandet. Foto har for meg blitt en stor og viktig del av hverdagen. Det har blitt en måte å uttrykke meg på, og gleden jeg får når et spennende bilde dannes.

Jeg liker bilder som vekker tanker og følelser. Bilder med en historie bak. Jeg liker det nære, direkte og ærlige, samtidig som jeg er tiltrukket og fasinert av en "pyntet fantasiverden".Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits