Seent..

0

Idag var jeg innom og hentet bilder på allkopi i Kr.sand. HERLIG god service! :) Kommer absolutt til å handle hos dem neste gang også. Printen var selvfølgelig bra den også :)

Turen inn gikk tregt. Noe som resulterte i mange morsomme og nooe spesielle bilder som jeg egentlig hadde tenkt å slenge ut på bloggen, men siden makrobilder ofte er..ganske"kvalme", skal jeg spare dere for de bildene ;p

Nå holder jeg på å pakke. Reiser til Oslo klokken 06. Umennesklig tidlig! - Og jeg er sent ute som vanlig, så søvnen blir å finne i bilen. Skal være på galleriet klokken 12, så da har vi good tid :) Gleder meg såå masse til å treffe alle fra klassen igjen. De var en herlig gjeng!

- Nei, nå må jeg få svingt meg rundt litt her så jeg kan få gjort litt ;)

Fotograf bosatt på sørlandet. Foto har for meg blitt en stor og viktig del av hverdagen. Det har blitt en måte å uttrykke meg på, og gleden jeg får når et spennende bilde dannes.

Jeg liker bilder som vekker tanker og følelser. Bilder med en historie bak. Jeg liker det nære, direkte og ærlige, samtidig som jeg er tiltrukket og fasinert av en "pyntet fantasiverden".Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits