Fortolkning gjennom estetikken

1

       Fortolkning gjennom estetikken
    
       (eksamensoppgave 5 - siste oppgave)

 

Lever inn 3 fotografier inspirert av ordene harmoni, balanse og/eller likevekt. Bildene skal være uten mennesker og appelere til betrakteren primært gjennom estetikken, men arbeidet skal ha en konseptuell sammenheng. Utnyttelse og kontroll av lyset er viktig. Du kan velge om du vil lage en serie på 3 bilder inspirert av kun et av ordene, eller du kan lage en serie på tre bilder der hvert av ordene er representert.

Tenkte denne oppgaven skulle være ganske enkel, så jeg sparte den til slutt. Den var absolutt ikke så lett som jeg hadde trodd. Hadde bestemt meg for å ta bilde av noe som "grodde" - Plante/blomst, men å finne riktig plante og få det til å se harmonisk og greit ut, var ikke det enkleste. Etter å ha fotografert 3-4 forskjellige, endte jeg opp med denne.
Var på en måte gøy med eksamen og oppgavene, men du så herlig det var å få levert alt på slutten og kunne si seg helt ferdig! :)

Monica

07.04.2012 kl.20:53

Well done! Det ble jo kjempebra! =)

Jeg tør ikke engang vise hva jeg leverte inn, haha.... De er ganske så annerledes ja...

Jeg er litt for mye "fugl og fisk" jeg.... Du er bare elegant og gjennomførende vakkert med alle fotografiene dine.. Skulle ønske jeg også hadde den evnen...
Fotograf bosatt på sørlandet. Foto har for meg blitt en stor og viktig del av hverdagen. Det har blitt en måte å uttrykke meg på, og gleden jeg får når et spennende bilde dannes.

Jeg liker bilder som vekker tanker og følelser. Bilder med en historie bak. Jeg liker det nære, direkte og ærlige, samtidig som jeg er tiltrukket og fasinert av en "pyntet fantasiverden".Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits