Composite - Hvor våre drømmer tar oss

3

               Composite - Hvor våre drømmer tar oss
                
  (Eksamensoppgave 5)

Skap et composite bilde (sammensatt i photoshop) som beskriver hvordan drømmer tar oss til andre steder når vi sover. Fotografer en modell sovende i en stol, i ei seng eller til og med sovende på bussen, og deretter retusjer  modellen troverdig inn i et annet miljø (drømmen).

Du kan være så kreativ og artistisk som du ønsker, men modellen må skytes isolert og monteres inn i drømmen. I denne oppgaven ser vi etter god maskering, farge og- skygge balanse og størrelsesforhold. Alt som gjør et composite bilde troverdig.


Dette var den eneste oppgaven jeg ikke gjorde 2 ganger. Fikk lov å låne min niese, Hannah, som modell ;) Hun er veldig lett å ta bilder av. Har en liten anelse om at jeg kommer til å lage litt composite bilder fremover. Har et par ideer jeg har lyst å prøve ;)Under her er orginalfilene. Slik bildene ser ut før redigering.

                                       

24.03.2012 kl.06:41

Godt gjort å få det til å se så "ekte" ut:) :)

Snoopy

01.04.2012 kl.19:38

ahhh ;D JEg vil også ha sånn på skolen, håper vi får det til neste år ^^

Trodde først hun var en barbie dukke, før jeg så nøye på bildet (a)

Monica

07.04.2012 kl.21:01

Virkelig ett herlig drømmebilde...:)

Jeg ble litt overrasket over å se at det var satt sammen av kun to bilder...:) Det var så mye i bildet du kom fram til! =)
Fotograf bosatt på sørlandet. Foto har for meg blitt en stor og viktig del av hverdagen. Det har blitt en måte å uttrykke meg på, og gleden jeg får når et spennende bilde dannes.

Jeg liker bilder som vekker tanker og følelser. Bilder med en historie bak. Jeg liker det nære, direkte og ærlige, samtidig som jeg er tiltrukket og fasinert av en "pyntet fantasiverden".Design og koding av
Cathrine @ crazybeautifuldesign
hits